LUCIAN PASCU

Prima data am ajuns la Carsel în urma unei recomandări și mi-am schimbat distribuția, în urmă cu 6 luni. Am fost foarte mulțumit de băieți și am revenit pentru o revizie acum 2-3 luni. M-am decis sa scriu această recenzie deoarece acum 2 zile mi-a picat fulia.
Am sunat la dl. Marius și a venit o platformă în 25 de minute să-mi ridice mașina. Aveam nevoie urgentă de mașină pentru a pleca din țară. Băieții mi-au comandat piesele și mi-au schimbat fulia și accesoriile în aceeași zi. Dimineața am ridicat mașina și am plecat spre Grecia. Vă mulțumesc băieți!! 👍

GABRIEL MORARU

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Punctualitate, Valoare

Promptitudine, seriozitate si profesionalism. Băieții sunt foarte amabili și receptivi. Servicii de calitate si preturi bune! Revin cu incredere de fiecare dată când am nevoie. Recomand cu siguranta!!Mulțumesc Domnului Ganea Marius și echipei !!!🔝🔝🔝

ROMANUX

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Punctualitate, Valoare

Initial am ezitat sa apelez la Marius si Carsel, parea prea frumos in poze. Insa ma bucur ca am facut-o, masina arata mai bine ca inainte, mi-au depasit asteptarile si spulberat temerile. Recomand, profesionisti 100%, pana la capat.

VLAD PATRASCU

Super profesionisti si extrem de rapizi. Tot personalul este super primitor, gata sa te ajute cu orice problema. Eu sigur o sa mai revin, greu gasesti asemenea service-uri si oameni. Se comporta cu manusi la propriu si la figurat cu masina ta. Felicitari!

BELU BOGDAN

Experiență pozitivă. Oameni profesioniști și prețuri mai bune decât în alte serviceuri. Eu mi-am schimbat ambreiajul la ei. Cu siguranță o sa mai revin.

AVRAM MARIUS

Va multumesc pentru profesionalismul si transparenta de care dati dovada! Am luat masina intr-o stare mai buna decat era inainte de reparatie!! Recomand oricui are o problema sa apeleze la serviciile dumneavoastra. Multumesc mult pentru serviciile extra ca, polish-ul farurilor, curatarea motorului si fixarea numarului care facea un zgomot puternic in momentul in care inchideam portbagajul!! Caroseria arata ca si noua !!

CRISTIAN ENE

Un service de 1000 de stele , incepand cu oamenii care iti raspund la telefon pana la mecanici ( oameni care stiu sa repare masinile asa cum trebuie) . Tot asa baieti si am sa va recomand la toata lumea cu toata inima 🤘😎

BOTTLING-PRINTING

Carsel Motors este service-ul auto de incredere pentru flota noastra. Indiferent de marca autoturismului reparat, intotdeauna am beneficiat de seriozitate, rapiditate si pret corect. Recomand Carsel Motors si pe aceasta cale le si multumesc pentru colaborarea nostra!

SUNA ACUM!